Hvad sker, hvis man flytter Søren Brostrøm ind i Brendekilde eller Syberg eller Freddies værker?
Læs mere ...

video

 

FOREDRAG OG DET, DER LIGNER 

Freelance-journalist, DR-researcher, kommunikatør, storyteller, foredragsholder siden 2001, tidligere efterskolelærer, kirke- og kulturmedarbejder, livredder (med mere end ét liv på samvittigheden!), havnearbejder og skuespiller.

Kan bookes til foredrag i hele landet.


Klik på billedet for at hente flyeren.


Bagom BroStream
Hvad sker, hvis man flytter direktøren for Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm og cafébordet med den hvide dug fra Eigtveds Pakhus og ind i Brendekilde eller Syberg eller Freddies værker? - Humørfyldt, restriktionsfrit foredrag med kunst og historier.
SMK - Statens Musem for Kunst kaldte BroStream-projektet for "Genialt"!

Læs mere ...

Der ligger snegle og boller
Du gør det. Jeg gør det. Og bageren gør det særligt tit; sløser med sproget, så det går hen og bliver aldeles vidunderligt dobbelttydigt, ufrivilligt komisk. Foredraget har form af tåkrummende stand-up og ledsages af mere end 140 skilte, overskrifter og vanvitiige historier. Bliv klogere; ikke kun på andres fejl, men også din egen sprogbrug.

Læs mere ...

Mogens, modet og missionen
En tung mursten, et gammelt, rustent gevær, en homøopatisk dyrlægebog og to helt almindelige mennesker med helt ualmindelige liv er blot nogle af ingredienserne denne storladne i fortælling, du aldrig har hørt magen.

  Læs mere ...


Marie Dortheas skjulte skæbne

Min oldemor levede i en årrække et hårdt liv på fattiggården i Svendborg. Uden sine børn! Om dét handler mit nye foredrag; men endnu mere om Marie Dortheas fantastiske vej videre ud derfra og om de tråde hendes livsbane - både den faktiske og den konstruerede, der på tragisk vis var med til at definere min hendes datter, min farmors liv.

  Læs mere ...


Mødes skal i stråledans

Rejse i Libanons spraglede kludetæppe af kirkeretninger, politisk magtspil, en måske (u)frivillig premierministerafgang, frisk persillesalat, forfulgte kristne og et personligt møde med Hans Hellighed Khatolikos Aram I. 

Læs mere ...

'Selv Fejltagelser tager Herren i sin Haand'
11. juni 1913: En lille, dansk dreng bliver født i bushen i Nigeria. Samtidig dør hans mor i barselssengen. Allerede her er fortællingen vildere end det, de fleste af os kommer til at opleve. Men kun tre dage senere sender drengens far, lægemissionær Niels Høegh Brønnum sin nyfødte dreng hjem til bedsteforældrene i Europa. Han selv bliver i Nigeria, hvor han er udsendt af Dansk Forenet Sudanmission for at grundlægge den første missionsstation i det nordøstlige Nigeria. Hermed er der lagt op til en fortælling af de helt store; om dedikation og hengivenhed; om smerte, tab og store afsavn. 

 Læs mere ...

 

Det (meste) er sandt
En altid snakkesalig kone, en skæbne som dukke-racist, (mindst) et uheldigt udfald af selvindbildte gør-det-selv-færdigheder og utallige ufrivillige eftermiddage i kolde, nordjyske håndboldhaller med lunken termokaffe og ringe Wi-Fi. Læg hertil en fæl historie om mundhygiejne og lecanødder, kampen om den gule Lego-borg, en børnetegning, der blev landsdækkende modedille og historien om den pinlige affære med svigermor og Frank Hvam og den om den store rundstykkeløgn. - Et veritabelt overflødighedshorn af selvoplevede pinsler og grumme historier om livet som familiefar og ægtemand, godt garneret med Haydns trompetkoncert udsat for næsehorn (!) og en hob andre digressioner.

  Læs mere ...

 

Tibetanske tinder & harsk yaksmørte
Syv dage i Tibet sætter spor. Landet lider under alvorlige kinesiske overgreb og kun en redigeret virkelighed slipper ud. I billed- og videoforedraget går jeg bag facaden og tager publikum med på en rejse til det smukke shangrila-land på verdens tag.

  Læs mere ...

 

At rejse med 20 teenagere i bagagen
Hvad sker der, når hverdagen på en dansk efterskole skiftes ud med 42 grader i skyggen på en nigeriansk kostskole? Hvem lærer af hvem og hvad fører det med sig?

  Læs mere ...

 

Syng af karsken bælg
20-25 sange, salmer, tekster. En mere end usædvanligt dygtig pianist og sjove, overraskende historier og anekdoter om alle sangene. Der er hele fire forskellige, årstidsrettede udgaver af disse livgivende syng-med-arrangementer. 

 Læs mere ...

 

Kys det nu (det satans liv)
Rockmusikeren Steffen Brandts og Danmarks selvudnævnte kedeligste orkester, TV-2's, tekstunivers rummer en mærkværdig tvetydighed og lægger op til dynamisk tolkning af tilværelsen, livet og kærligheden (som sådan). Foredrag med vid og bid. Og masser af musik.

  Læs mere ...

 

Kontakt

Hans Wendelboe Bøcher
Kringelhøjvej 7, Horne
DK9850 Hirthals
Tlf. +45 2515 2436
mail@hanswendelboe.dk

Curriculum Vitae

Hans Wendelboe Bøcher - Facebook  Hans Wendelboe Bøcher - Instagram  Hans Wendelboe Bøcher - YouTube  Hans Wendelboe Bøcher - Linkedin 

 

© copyright Hans Wendelboe 2019,2020,2021