ØGLERNES URKRAFT
Peter Wendelboe / Retrospektiv
Ny kunstbog af Hans Wendelboe Bøcher
../ HIRTSHALS-KLUMMERNE 


HIRTSHALS-KLUMMERNE 

Selvoplevede pinsler og grumme historier som familiefar og ægtemand stillet offentligt til skue.

Hans Wendelboe Bøcher
 
I en årrække havde jeg min egen klumme i den lokale ugeavis "Hirtshals og Bindslev Avis". Hvad der begyndte som som et skitseagtigt forsøg på at spidde lokalpolitik og lokalkolorit udviklede sig med tiden til en ugentlig tour de force i det, der kaldes et lykkeligt børnefamilieliv.
 
Alt fra min kones hang til nye sko, hendes daggamle, sure strømper, min (og hendes) luft i maven, Wordfeud på toilettet til uheldige udfald af selvindbildte gør-det-selv-færdigheder og utallige ufrivillige eftermiddage i kolde, nordjyske håndboldhaller med lunken termokaffe og ringe Wi-Fi har gennem tiden fundet plads i spalterne. Mere end 200 klummer er det foreløbigt blevet til ... og flere ligger klar i skuffen og presser sig på i kulissen; alt sammen med et kærligt, selvironisk glimt i øjet. - For når man kaster sten, kan man ligeså godt balre sine egne ruder først; og hæver man den moralske pegefinger, skal man huske at se sig over skulderen ... måske er livet i skyggen bare meget sjovere!

Flere af klummerne indgår også i mit foredrag:
Det (meste) er sandt.

 
Udvalgte klummer:

Kontakt

Hans Wendelboe Bøcher
Kringelhøjvej 7, Horne
DK9850 Hirthals
Tlf. +45 2515 2436
mail@hanswendelboe.dk

Curriculum Vitae

Hans Wendelboe Bøcher - Facebook  Hans Wendelboe Bøcher - Instagram  Hans Wendelboe Bøcher - YouTube  Hans Wendelboe Bøcher - Linkedin 

 

copyright © Hans Wendelboe Bøcher 2019-2021