Hvad sker, hvis man flytter Søren Brostrøm ind i Brendekilde eller Syberg eller Freddies værker?
Læs mere ...

... / KUNST / UDVALGTE VÆRKER


UDVALGTE VÆRKER 

Fra syltet Dannebrog til håndskrevet megaportræt af Kronprinseparret.
Klik på de enkelte værker for at læse mere.

Hans Wendelboe Bøcher - Af jord ...
 
AF JORD ...
Det handler om tanker, der tæller, og ikke mindst om overbeviselsens kunst. For hvor går grænsen mellem virkelighedens og kunstens verden; mellem fup og platheder og seriøse bud på en mulig tolkning af den verden, der omgiver os? Konceptkunst skabt i fællesskab med elever fra Horne Ungdomsskoles billedkunstlinje 2006/07. Helt konkret blev et fuldt møbleret klasselokale med borde, stole, tavle og overheadprojektor begravet under flere tons jord. 
Læs mere.

 Hans Wendelboe Bøcher - HENGEMT, syltet Dannebrog

HENGEMT.
– Det Danmark, jeg kender, findes ikke mere. Landets skønneste egne, væk fra hovedstaden, udsultes. Skoler lukkes. Offentlige kulturkroner er en saga blot. Og vores måde at tage imod flygtninge og asylansøgere er uværdig, fjendsk og ødelæggende for kulturel innovation og nyskabelse. For at redde resterne af det, der var, har jeg derfor henkogt Dannebrog og kommet det på glas og flasker, så det kan bevare sin saft og kraft til bedre tider.   
Læs mere.
 

Hans Wendelboe Bøcher - Malet med blod
 
MALET MED BLOD.
Han presser lidt mere og bevæger den døde mosegris i større cirkler. Igen diskuterer drengene billedkomposition, men også, hvordan aftrykket af virkelighedens trafikdræbte mosegris mon ville se ud på et rent stykke papir.
Læs mere.


 
  

Hans Wendelboe Bøcher - Horne Kirke i Nigeria

MALET MED BILLAK.
Horne Kirke i Vendsyssel, malet med cellulosebaseret billak på rå murstensvæg på nigeriansk kostskole. Kan det blive mere eksotisk? 
Læs mere.

 

Hans Wendelboe Bøcher - Krucifix III

MED DYNAMOEN PÅ RETTE STED.
Håndtag er i vores dagligdag redskaber til at få fat i noget; til at gribe og holde og bære det, vi ønsker. På Krucifix III fungerer håndtaget samtidig som Kristi hovede, hvor både de opgivende og majestætiske tanker begge finder plads.
Læs mere.
 

Hans Wendelboe Bøcher - Krucifix III
MENSCHENFRESSER.
Dybt i maven, gemt bag revner og furer, sprækker og dybder, ligger stadig de værdier, du og jeg tror på; det, vi står for. Kunsten er at genfinde dem.
Læs mere.


 

Hans Wendelboe Bøcher - Til Death ...

TIL DØDEN SKILLER OS AD.
Hvid er kun hvid, hvis også, der er sort. 
Læs mere. 

Kontakt

Hans Wendelboe Bøcher
Kringelhøjvej 7, Horne
DK9850 Hirthals
Tlf. +45 2515 2436
mail@hanswendelboe.dk

Curriculum Vitae

Hans Wendelboe Bøcher - Facebook  Hans Wendelboe Bøcher - Instagram  Hans Wendelboe Bøcher - YouTube  Hans Wendelboe Bøcher - Linkedin 

 

copyright © Hans Wendelboe Bøcher 2019-2021