26. okt. 2020:
Midt i en coronatid. Alle har stadig brug for en god fortælling; måske endda mere end nogensinde. Jeg tilbyder derfor i hele november og december - for samme honorar - dobbeltforedrag (2 gange samme dag/aften; hver gang for op til 9 tilhørere).

Ring og hør nærmere 
på tlf.  2515 2436

 

FOREDRAG OG DET, DER LIGNER 

Freelance-journalist, DR-reseacher, kommunikatør, storyteller, foredragsholder siden 2001, tidligere efterskolelærer, kirke- og kulturmedarbejder, livredder (med mere end ét liv på samvittigheden!), havnearbejder og skuespiller.

Kan bookes til foredrag i hele landet.


Klik på billedet for at hente flyeren.


Mogens, modet og missionen
MISSION:NIGERIA. En tung mursten, et gammelt, rustent gevær, en homøopatisk dyrlægebog og to helt almindelige mennesker med helt ualmindelige liv er blot nogle af ingredienserne denne storladne i fortælling, du aldrig har hørt magen. 

Mødes skal i stråledans
Rejse i Libanons spraglede kludetæppe af kirkeretninger, politisk magtspil, en måske (u)frivillig premierministerafgang, frisk persillesalat, forfulgte kristne og et personligt møde med Hans Hellighed Khatolikos Aram I. 

Der ligger snegle og boller
Du gør det. Jeg gør det. Og bageren gør det særligt tit; sløser med sproget, så det går hen og bliver aldeles vidunderligt dobbelttydigt, ufrivilligt komisk. Foredraget har form af tåkrummende stand-up og ledsages af mere end 140 skilte, overskrifter og vanvitiige historier. Bliv klogere; ikke kun på andres fejl, men også din egen sprogbrug.

Det (meste) er sandt
En altid snakkesalig kone, en skæbne som dukke-racist, (mindst) et uheldigt udfald af selvindbildte gør-det-selv-færdigheder og utallige ufrivillige eftermiddage i kolde, nordjyske håndboldhaller med lunken termokaffe og ringe Wi-Fi. Læg hertil en fæl historie om mundhygiejne og lecanødder, kampen om den gule Lego-borg, en børnetegning, der blev landsdækkende modedille og historien om den pinlige affære med svigermor og Frank Hvam og den om den store rundstykkeløgn. - Et veritabelt overflødighedshorn af selvoplevede pinsler og grumme historier om livet som familiefar og ægtemand, godt garneret med Haydns trompetkoncert udsat for næsehorn (!) og en hob andre digressioner.

Tibetanske tinder & harsk yaksmørte
Syv dage i Tibet sætter spor. Landet lider under alvorlige kinesiske overgreb og kun en redigeret virkelighed slipper ud. I billed- og videoforedraget går jeg bag facaden og tager publikum med på en rejse til det smukke shangrila-land på verdens tag. 

At rejse med 20 teenagere i bagagen
Hvad sker der, når hverdagen på en dansk efterskole skiftes ud med 42 grader i skyggen på en nigeriansk kostskole? Hvem lærer af hvem og hvad fører det med sig? 

Syng af karsken bælg
20-25 sange, salmer, tekster. En mere end usædvanligt dygtig pianist og sjove, overraskende historier og anekdoter om alle sangene. Der er hele fire forskellige, årstidsrettede udgaver af disse livgivende syng-med-arrangementer.

Kys det nu (det satans liv)
Rockmusikeren Steffen Brandts og Danmarks selvudnævnte kedeligste orkester, TV-2's, tekstunivers rummer en mærkværdig tvetydighed og lægger op til dynamisk tolkning af tilværelsen, livet og kærligheden (som sådan). Foredrag med vid og bid. Og masser af musik.

 

Kontakt

Hans Wendelboe Bøcher
Kringelhøjvej 7, Horne
DK9850 Hirthals
Tlf. +45 2515 2436
mail@hanswendelboe.dk

Curriculum Vitae

Hans Wendelboe Bøcher - Facebook  Hans Wendelboe Bøcher - Instagram  Hans Wendelboe Bøcher - YouTube  Hans Wendelboe Bøcher - Linkedin

 

© copyright Hans Wendelboe 2019