ØGLERNES URKRAFT
Peter Wendelboe / Retrospektiv
Ny kunstbog af Hans Wendelboe Bøcher
 ../  GAMMEL KÆRLIGHED RUSTER IKKE / JOSEFS DRØMME


  
JOSEFS DRØMME-RAP
Med 100 piger i ryggen, rappede jeg mig i 1994 ved flere koncerter igennem Johannes Møllehaves tekst og John Høybyes inciterende musik


Det rytmiske oratorium for recitator, kor og instrumentalgruppe tager udgangspunkt i Det Gamle Testamentes beretning om Josef, der af sine brødre sælges til slaveri i Egypten. I Johannes Møllegaves gendigtning er bretningen blevet til en undefundig historie, der undrestreges af John Høybyes musik.

John Høybye, der året inden denne optagelse blev kåret til årets korkomponist, benytter foruden flerstemmigt kor en rytmegruppe, tværfløjte og tre marimbaer. Han står selv for direktionen.
 
Oratoriet blev opført ved tre koncerter i hhv. Nørresundby, Skalborg og Gistrup-Gunderup Kirker. Og jeg mindes det som et højdepunkt på alle mulige måder. Jeg var blevet student to år tidligere, boede i egen lejlighed, centralt i Aalborg og var i færd med at planlægge et længerevarende jordomrejse med min kæreste.
 

 
Niels Ole Sørensen, piano og syntheziser
Hans Bovin, bas
Henrik Vardinghus, percussion
Ide Bundgaard, tværfløjte
Thomas Guldberg, marimba
Thomas Ibsen, marimba
Esben Hansen, marimba
Hans Wendelboe Bøcher, recitator
John Høybye, dirigent


 

I Thought About You
Musik: Niels Ole Sørensen 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Hans Wendelboe Bøcher
Kringelhøjvej 7, Horne
DK9850 Hirthals
Tlf. +45 2515 2436
mail@hanswendelboe.dk

Curriculum Vitae

Hans Wendelboe Bøcher - Facebook  Hans Wendelboe Bøcher - Instagram  Hans Wendelboe Bøcher - YouTube  Hans Wendelboe Bøcher - Linkedin 

 

copyright © Hans Wendelboe Bøcher 2019-2021